Utkast: God morgon! ...

God morgon! Ikväll åker vi till Vitteryd! Det ska bli mysigt. Kusinerna är också där så vi kommer väl mest bada och sånt. Vi ska antagligen också spela mkt volleyboll. Vi har ett nät där som vi spelar över.

Jag vet inte om jag har skrivit det men jag har precis kommit hem från Frankrike. Vi bode på en vingård tjugo minuter från Nice. Vi var där med kusinerna och vi hade en egen pool. + Den mest magiska utsikt över Franska Rivieran.
Eftersom att vi var där när det var national dag smällde de raketer nästan varje kväll. Den närmaste stadens raketer var i höjd med vårt hus så det var cooooolt xp

Här är några bilder från resan:


Här är huset och poolen


Lavendel buskar framför poolen


Utsikt från rummet


Här sov jag och min lillasyster, och nöff-nöff, hennes gossegris


Vi är nere på stranden


Älskade olivträd



Vi ses<3

Utkast: Hej och ...

Hej och Hallå!
Idag har det varit 26 grader i skuggan och jag har spenderat dagen på stranden. Mesta av tiden läste jag "På Ödets Vingar" . Min kusin tipsade mig om den boken och den är faktiskt riktigt spännande. Ibland tog jag ett svalkande dopp. Min lilla syster ville inte följa med, så jag var bara där med mamma och pappa. Känns lite tomt när kusinerna har åkt hem... Skulle träffat Cissi på stranden men det blev ändrade planer tydligen. Hängde inte riktigt med i allt! Trög som jag är...
I kväll ska pappa följa med mig till friidrottsbanan där jag ska springa 8*200m. Har gjort upp ett schema till götalands mästerskapen.
Jag tänkte också hinna med att se ett par vänner av snitt från femte säsongen.
Sedan blir det väl god natt!

R


Nya skor


Här är mina skor! Något mer mörkbruna i verkligheten...
Jag är riktigt nöjd med skorna, som jag köpte inför resan till Frankrike.

Här är jag!

Hejsan alla som läser! Jag vill börja med att presentera mig:
Mitt namn är Frida och jag är 14 år, bor i vellinge och tränar friidrott. Om du läser den här bloggen ska du veta att den inte handlar om något speciellt och du kommer att få se en massa olika sorters inlägg, även stavfel är jag rädd. :)
Jag lovar att skriva så ofta jag kan, eller iaf när har något att skriva om.
Skriva gör jag annars ganska ofta. Blogg elr ej. Jag skriver dikter i Postis och har ständigt någon bok på gång. Jag vill i framtiden bli författare men hoppas också på en karriär som 800m löpare(hehe).
Klubben jag tränar i heter Ik Finish. Och eftersom att jag är så intresserad av friidrott kommer ni att få läsa mycket om det.
Får man hälsa? Ok, då vill jag hälsa till Vicky, min fem åriga hund som dog förra veckan. Jag vill också hälsa till Stina och Farmor som även dom har fart till hemlen.
Varsen hälsning kommer också till Jonna, emily, anna, cissi, beccy och jasse. Nu tror jag inte att jag har glömt någon. Kram på er alla!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0